Ez az autó még nem volt világverő a Forma-1-ben, viszont Michael Schumacher nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a Mercedes ott legyen a csúcson.

Michael Schumacher évek múltán reaktiválta önmagát, nem sokkal egy súlyos motorbaleset után. Emiatt sem ugorhatott be Felipe Massa helyére, amikor a brazil életveszélyes sérüléseket szenvedett egy leszakadt rugó miatt a Magyar Nagydíjon.

Schumacher később már a Mercedesszel tért vissza, Ross Brawn meggyőzte őt erről, aminek sokan örültek. Igazi őrület vette kezdetét ezzel a visszatéréssel, amit tesztek előztek meg, hogy Michael vissza tudjon rázódni.

Végül lehúzott még pár évet a Mercedesszel, majd átadta a helyét Lewis Hamiltonnak, aki a McLarent hagyta ott. Sokan őrültnek tartották emiatt, de azóta mindenki láthatja, milyen jó döntést hozott.

Mick Schumacher is megérkezett az F1-be, és bár jelenleg nincs versenyülése, igen elfoglalt. A Mercedes munkáját segíti, és időközönként a pályán is lehetőséget kap, amik nagyon fontos tapasztalatok számára.

Most épp édesapja 2011-es F1-es autójába pattanhatott be, hogy azt a Goodwood Festival of Speed eseményen vezesse. Természetesen nagyon izgatott, és a W02 egyáltalán nem volt rossz autó.  

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL