hero image
DPPI

Videón, ahogyan Hülkenberg kétkerékre rakja a Haast az Osztrák Nagydíjon (videó)

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Videón a Sainz-Alonso ütközés, ami Alonso futamába került

FORMA-1

Egészen közelről Leclerc csattanása a Ferrarival a Kínai Nagydíjról

FORMA-1

Vettel első győzelme a Red Bullal a hatalmas kínai káoszban

FORMA-1

Belsőkamerás videón Lando Norris szenzációs esős köre a Kínai Nagydíjról

Motorsport.hu
2023/07/04 19:48
Nico Hülkenberg olyasvalamit csinált az Osztrák Nagydíjon, amit azelőtt talán senki a mezőnyből, és ebben semmi túlzás nincs.
Ajánlott Videón a Sainz-Alonso ütközés, ami Alonso futamába került

Nico Hülkenbergnél egy pilótát sem reaktiváltak többet a Forma-1-ben. A német versenyző papíron már nem egyszer vonulhatott volna vissza, de mindig volt egy csapat, aki igényt tartott rá a kategóriában.

Hulk pedig nyitott volt erre, már csak amiatt is, mert egy másik sorozatban sem kereshetne ennyi pénzt. Az F1 még mindig szépen fizet, adott esetben sok millió euróról van szó, és voltak idők, amikor a német versenyző hajszálnyira volt attól, hogy aláírjon a Ferrarihoz.

Akkor minden bizonnyal már győzelme is lenne, nemcsak dobogója, ami még mindig hiányzik a karrierjéből. Ezzel negatív rekordernek mondhatja magát, és nincs könnyű dolga a Haasszal, bár már egyszer-kétszer villantott az amerikai csapattal.

Az Osztrák Nagydíjon is így tett, jól szórakozott, és emellett szép tempót is ment. Nem véletlenül kezdeményezte a maradását a Haas vezetősége, akik korábban Michael Schumacher fiát is foglalkoztatták.

Hülkenberg egyik leglátványosabb jelenete az volt, amikor a bokszutcában kétkerékre rakta a Haast gépét. Mindenki nagyot nézett, de szerencsére senki sem sérült meg súlyosan, mindenesetre veszélyes volt.