hero image
DPPI

Videón, ahogyan Leclerc ráesik Verstappen-re a rajtnál az Osztrák Nagydíjon

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Extra nézetből Gasly és Ocon nagy balesete Monacóból (videó)

FORMA-1

36 éve akkora kört ment Mexikóban Senna, hogy senki nem hitte el

FORMA-1

Harry Potter lett Charles Leclerc-ből a Ferrarinál (videó)

FORMA-1

Fernando Alonso mindennel gyors (videó)

Motorsport.hu
2023/07/03 08:53
Max Verstappen és Charles Leclerc nagy csatát vívott az Osztrák Nagydíj első méterein, a monacói közel volt az előzéshez.
Ajánlott Harry Potter lett Charles Leclerc-ből a Ferrarinál (videó)

Képtelenség megállítani Max Verstappent, és gyakorlatilag még a csoda is kevés lenne ahhoz, hogy ne ő nyerje meg a 2023-as F1-es bajnokságot. Kvázi már most háromszoros világbajnoknak mondhatja magát.

Eddig mindössze két olyan futamon volt, amit nem nyert meg az idény során, de akkor is másodikként ünnepelhetett. Ezzel pedig jelentős előnyt épített ki maga előtt, és már most annyi pontja van, hogy a riválisok közül páran talán év végéig sem gyűjtenek össze annyit.

A Ferrari nem ment rosszul az Osztrák Nagydíjon, valójában gyorsabbak voltak a vártnál, de ez sem lehetett elegendő ahhoz, hogy legyőzzék a Red Bull holland világbajnokát. Ez a következő futamokon is így lehet, ha nem szól közbe valami.

Egyelőre a technika is Verstappen mellett szól, és a Red Bull nagyon stabil alatta. Az osztrák futam valamivel szorosabb volt, mint a kanadai, és a Ferrari monacói versenyzője igencsak ráesett Verstappen-re a rajtnál.ű

Erről nézhetünk meg egy látványosabb belsőkamerás felvételt, mindkét szemszögből. Leclerc-nek kvázi ez volt az egyetlen igazi esélye arra, hogy valamilyen szinten gondot tudjon okozni a bajnoki éllovasnak.