hero image
dppi

Videón, ahogyan Norris darabokra töri a táblát a McLarennel

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Lewis Hamilton nem kérdezett, büntetett a Kínai Nagydíjon (videó)

FORMA-1

Újabb nézetből Fernando Alonso mágikus startja a Kínai Nagydíjról

FORMA-1

Videós összehasonlítás Alonso és Sainz megcsúszásáról a Kínai Nagydíjról

FORMA-1

A dominancia új foka: egy adat, ami megmutatja, mekkora előnyben volt Verstappen Kínában

Motorsport.hu
2023/10/06 19:54
Szerencsére ezek a táblák pihekönnyűek, és még egy kisebb behatás alatt is darabokra tudnak törni.
Ajánlott A McLaren pilótája is odaszúrt Lance Strollnak

A McLaren igen nagyot ugrott előre, és ezúttal is Norris a vezér Wokingban. Ricciardo sem tudott mit kezdeni vele, és egyelőre Piastri is küzd, bár a fiatal pilótában sok potenciált látnak, és talán tovább is marad, mint a brit.

A Katari Nagydíj előtt az időmérőket tekintve még nagyobb volt a különbség a két versenyző között. Norris 12x volt gyorsabb az időmérőkön a McLarennel, mint a csapattársa, aki mindössze 4x végzett a csapattársa előtt.

Ettől függetlenül ez valóban egy erős páros, és ha megnézzük, hogy Albon 16-0-ra vezetett Sargeant ellen, az már inkább beszédesebb. Sőt Verstappen 14-2-es átlaga sem gyenge, akárcsak ugyanez Alonso részéről az Aston Martinnál.

A wokingiak az időmérő előtt is igyekeztek felkészülni, mindössze egy szabadedzésük volt rá. Ez sosem könnyű, viszont ad némi változatosságot a nagydíjaknak, de már nincs sok futam hátra a szezonból.

Norrisnak volt egy látványos pályaelhagyása, ami nem került sokba, maximum egy táblába. A felvételt alább találjátok, a McLaren első szárnya egyben maradt, nem történt különösebb dráma a pályán.