hero image
dppi

Videón, ahogyan Norris majdnem belevágódik az Alfába Monzában

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Videón a 2024-es F1-es tesztek leggyorsabb köre – on-board a Ferrarival!

FORMA-1

Videón, ahogy lelassul a Red Bull a bahreini F1-es teszteken

FORMA-1

Amatőr felvételen a kiszivárgott 2024-es Red Bull (videók)

FORMA-1

Együtt tesztelt Hamilton és Alonso Spanyolországban

Motorsport.hu
2023/09/02 21:43
Lando Norris nem volt messze attól, hogy nekicsapódjon az Alfa Romeo kínai versenyzőjének az FP3 alatt.
Ajánlott 39 éves lett Lewis Hamilton

Az FP1 és az FP2 után rendezték meg szombaton az FP3-at, követen az időmérő előtt. Itt már mindenki a kvalifikációra hangolt, igyekeztek a versenyzők minél többet kihozni magukból, akárcsak az autókból.

A Ferrari meglepően gyors volt, gyorsabb, mint azt bárki is várta volna. Ettől függetlenül Sainz és Leclerc sem bízhatja a véletlenre a dolgokat, mert bármi megeshet a folytatásban, és hosszú az út az első kanyarig.

Monzában nem ér annyit a pole, mint sok más helyeken, már csak a hosszú egyenes miatt sem, és ilyenkor örökkévalóságig tűnik, mire felbukkan az 1-es kanyar féktávja. Sainz-nak egy tökéletes rajtra lesz szüksége, máskülönben nem sok esélye van.

Norris nem túl boldog, a McLaren lassabb a vártnál, pedig nemrég megérkeztek az élmezőnybe. Az FP3 sem ment simán a brit számára, akiről sokat pletykálnak, egyesek már a Ferrarinál látnák őt.

Ami biztos, hogy nagyot mentett az FP3 alatt, mert Zhou nem volt a helyzet magaslatán. Nagyon közel volt a két autó egymáshoz, és Norris nem tűnt nyugodtan, nem akart igazán barátkozni abban a pillanatban.