hero image
dppi

Videón, ahogyan Norris majdnem belevágódik az Alfába Monzában

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Megérkeztek a legjobb F1-es belsőkamerás felvételek a Japán Nagydíjról

FORMA-1

Hamilton necces előzése Alonso ellen Suzukából (videó)

FORMA-1

Alonso megérdemelné a Red Bull ülését

FORMA-1

Aggódhat a Ferrari és a Mercedes

Motorsport.hu
2023/09/02 21:43
Lando Norris nem volt messze attól, hogy nekicsapódjon az Alfa Romeo kínai versenyzőjének az FP3 alatt.
Ajánlott Videó: Fernando Alonso zseniális rajtja, majd laza rádiózása

Az FP1 és az FP2 után rendezték meg szombaton az FP3-at, követen az időmérő előtt. Itt már mindenki a kvalifikációra hangolt, igyekeztek a versenyzők minél többet kihozni magukból, akárcsak az autókból.

A Ferrari meglepően gyors volt, gyorsabb, mint azt bárki is várta volna. Ettől függetlenül Sainz és Leclerc sem bízhatja a véletlenre a dolgokat, mert bármi megeshet a folytatásban, és hosszú az út az első kanyarig.

Monzában nem ér annyit a pole, mint sok más helyeken, már csak a hosszú egyenes miatt sem, és ilyenkor örökkévalóságig tűnik, mire felbukkan az 1-es kanyar féktávja. Sainz-nak egy tökéletes rajtra lesz szüksége, máskülönben nem sok esélye van.

Norris nem túl boldog, a McLaren lassabb a vártnál, pedig nemrég megérkeztek az élmezőnybe. Az FP3 sem ment simán a brit számára, akiről sokat pletykálnak, egyesek már a Ferrarinál látnák őt.

Ami biztos, hogy nagyot mentett az FP3 alatt, mert Zhou nem volt a helyzet magaslatán. Nagyon közel volt a két autó egymáshoz, és Norris nem tűnt nyugodtan, nem akart igazán barátkozni abban a pillanatban.