hero image
dppi

Videón, ahogyan Pérez kilöki Albont Szingapúrban

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Belsőkamerás videón Leclerc rajtelsőséget érő köre Monacóból

FORMA-1

Videón az őrületesen izgalmas Monacói Nagydíj időmérő edzése

FORMA-1

Norris káromkodva küldte el Russellt a Monacói Nagydíjon

FORMA-1

Videó: Verstappen „falazása” a monacói Q3-ból

Motorsport.hu
2023/09/20 14:30
Pérez nem volt túl kedves és figyelmes Albonnal, aki nagyon rosszul járt, a mexikói pedig büntetést kapott.
Ajánlott Norris káromkodva küldte el Russellt a Monacói Nagydíjon

A Szingapúri Nagydíj is nagyon eseménydús volt, és egy ideje nem fordult elő hasonló, miszerint Verstappen még csak a dobogóra sem állhatott fel. Eddig szinte csak nyert a szezonban, vagy második volt.

Most azonban eljött az a pillanat, amikor be kellett érnie pár ponttal, viszont egyáltalán nincs veszélyben a világbajnoki címe. Magabiztosan, hatalmas előnnyel vezeti a bajnokságot, és rövidesen háromszoros világbajnok lesz.

A Red Bull pedig csapatvilágbajnoki címet húzza be, még úgy is, hogy Pérez Verstappen közelében nincs. A mexikói ezúttal is kiesett a Q2-ben, akárcsak a holland csapattársa, ami már meglepetés volt.

Pérez vasárnap is alkotott, nem úszta meg büntetés nélkül. Végül 5 másodperces időbüntetést kapott, amit sokan kevesletek, mivel Albon finoman szólva is rosszul járt, amikor a Red Bull arrébb tessékelte.

Korábbi csapatának versenyzője tette félre, míg Pérez abszurd módon úgy gondolja, versenybaleset történt. Elnézve a belsőkamerás felvételeket, ez minden volt, csak versenybaleset nem.