hero image
dppi

Videón Alonso őrületes utolsó köre a Brazil Nagydíjról Pérez ellen

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Verstappen ellen több mint nehéz az élet a pályán (videó)

FORMA-1

Videón Gasly hatalmas előzése Abu Dhabiból, majd kapott egy pofont

FORMA-1

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

FORMA-1

Max Verstappen inkább meg sem szólalt

Motorsport.hu
2023/11/07 12:25
Fernando Alonso ismét átment oktató üzemmódba, méghozzá nem is akármilyen szinten tette ezt az Aston Martinnal.
Ajánlott Hatalmas Ferrari-becsapódás az Abu-Dzabi Nagydíj második edzésén! (videó)

Élete egyik legjobb döntését hozta meg Alonso, hogy csapatot váltott, és ezúttal jól választott. Az Aston Martin az év első felében nagyon versenyképes volt, második erőként lépett elő, de a Red Bullt nem lehetett lenyomni.

Legalábbis Verstappent biztosan nem, addig Pérez nem kevés pontot veszített már az idény során a másik Red Bullal. Alonso rendre dobogós volt, majd jött a visszaesés, ami igencsak rányomta a bélyegét az eredményekre.

Az Aston Martin nemcsak a második, hanem a harmadik és a negyedik helyét is elvesztette. Ez pedig nem kis összeg a végelszámolásnál, és ilyenkor még inkább érezni azt, hogy Stroll mennyivel gyengébb.

Alonsót nem érheti kritika, fenomenális, amit művel, hiába jár a 40-es éveiben. Fantasztikus teljesítményt nyújtott Brazíliában is, ahol egészen a dobogói hajtott, és bizonyította, még mindig az egyik legjobb.

Alább teljes egészében nézhetjük meg az utolsó körét a Brazil Nagydíjon Pérez ellen. Nagyon kevésen múlt a dobogó, viszont Alonso pontosan tudta, mit kell csinálnia, nem remegtek meg a kezei.