hero image
dppi

Videón az F1-es Japán Nagydíj első szabadedzésének összefoglalója

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Wolff visszavágott Hornernek a tőlük elhozott mérnökök ügyében

FORMA-1

Bizarr tanáccsal látta el főnöke Imolában Norrist

FORMA-1

Így reagált Horner, amikor kiderült, ki áll Newey távozása mögött

FORMA-1

Videón Lewis Hamilton hihetetlen reakcióideje Imolából a startnál (videó)

Motorsport.hu
2023/09/22 07:52
Max Verstappen visszatért az élre a Red Bullal, méghozzá nem is különbséggel, ami jó előjel lehet számára.
Ajánlott Óriási ferraris tömeg éltette Hamiltont Imolában, imádják az olaszok (videó)

Lezajlott az FP1 a Japán Nagydíjon, és azok, akik korán keltek emiatt, nem csalódtak. Mindig izgalmas látni az eseményeket Suzukában, ami a világ egyik legjobb versenypályája, a világ legjobb rajongóival.

Imádnak ezen a helyszínen versenyezni a versenyzők, és ez minden évben így van. A Red Bull Szingapúrban gyengélkedett, és még csak a dobogóra sem tudtak felállni, de Suzukában ezt nehéz elképzelni.

Verstappen kezdte az élen az edzést, több mint 0,6 másodperccel volt gyorsabb a lágy gumikkal. A második helyen Sainz zárt a Ferrarival, viszont a közelében nem tudott lenni a hollandnak, aki vissza akar vágni.

Erre minden esélye megvan, akárcsak arra, hogy Norris ismét dobogós legyen, bár a harmadik helyen most 0,7 másodpercet kapott, míg mögötte Leclerc közel 1 másodperccel ment lassabb kört a Red Bullhoz képest.

A legjobb ötbe meglepetésre még Cunoda fért oda, akit Alonso, Piastri és Alonbon követett. A legjobb 10-ben Lawson és a súlyos balesete után visszatért Stroll nevét találjuk, akik szinte ugyanazt az időt futották meg, mint Albon. Az FP1 összefoglaló videóját erre a linkre kattintva nézhetitek meg.