hero image
DPPI

Videón Cunoda zúzós startja az Osztrák Nagydíjról

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Verstappen ellen több mint nehéz az élet a pályán (videó)

FORMA-1

Videón Gasly hatalmas előzése Abu Dhabiból, majd kapott egy pofont

FORMA-1

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

FORMA-1

Max Verstappen inkább meg sem szólalt

Motorsport.hu
2023/07/05 13:53
Juki Cunoda nem volt a helyzet magaslatán az Osztrák Nagydíj startjánál, mivel először megtörte az AlphaTaurit, majd elhagyta a pályát.
Ajánlott Hatalmas Ferrari-becsapódás az Abu-Dzabi Nagydíj második edzésén! (videó)

Cunoda egyértelműen az agresszívebb stílusú japán versenyzők közé sorolható, ami nem mindig kifizetődő. Kétség nem férhet hozzá, hogy helye van az F1-ben, de még mindig sokat kell tanulnia és érnie.

Az ember azt érezheti, Cunoda egyszerűen túl hamar akarja a dolgokat, és ez a Forma–1-ben nem működik. A türelem a kulcs, mert máskülönben rossz vége lehet a történetnek, amire láthattunk már példát.

Nem egy versenyző vesztette el emiatt hamarabb az ülését, mint kellett volna, hiába a támogatói háttér. Tsunoda egyúttal a megosztóbb versenyzők közé sorolható a rádiós kiakadásai miatt, nem mindenki kedveli a karakterét.

Hogy fog-e ebben változni, az a jövő zenéje, bár nem mernénk fogadni arra, hogy igen. Talán később nyugodtabbá válik bizonyos helyzetekben, mert át kell látnia az F1 igazi jelentését, és az Osztrák Nagydíjból is tanulhatott.

Az alább látható belsőkamerás videó remekül prezentálja Cunoda helyzetét, aki először autót tört, majd nem sokkal később lecsúszott a pályáról. Egy biztos, általában ő a legagresszívebb a startoknál, és ez most sem volt másképp.