hero image
DPPI

Videón Cunoda zúzós startja az Osztrák Nagydíjról

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Megérkeztek a legjobb F1-es belsőkamerás felvételek a Japán Nagydíjról

FORMA-1

Hamilton necces előzése Alonso ellen Suzukából (videó)

FORMA-1

Alonso megérdemelné a Red Bull ülését

FORMA-1

Aggódhat a Ferrari és a Mercedes

Motorsport.hu
2023/07/05 13:53
Juki Cunoda nem volt a helyzet magaslatán az Osztrák Nagydíj startjánál, mivel először megtörte az AlphaTaurit, majd elhagyta a pályát.
Ajánlott Videó: Fernando Alonso zseniális rajtja, majd laza rádiózása

Cunoda egyértelműen az agresszívebb stílusú japán versenyzők közé sorolható, ami nem mindig kifizetődő. Kétség nem férhet hozzá, hogy helye van az F1-ben, de még mindig sokat kell tanulnia és érnie.

Az ember azt érezheti, Cunoda egyszerűen túl hamar akarja a dolgokat, és ez a Forma–1-ben nem működik. A türelem a kulcs, mert máskülönben rossz vége lehet a történetnek, amire láthattunk már példát.

Nem egy versenyző vesztette el emiatt hamarabb az ülését, mint kellett volna, hiába a támogatói háttér. Tsunoda egyúttal a megosztóbb versenyzők közé sorolható a rádiós kiakadásai miatt, nem mindenki kedveli a karakterét.

Hogy fog-e ebben változni, az a jövő zenéje, bár nem mernénk fogadni arra, hogy igen. Talán később nyugodtabbá válik bizonyos helyzetekben, mert át kell látnia az F1 igazi jelentését, és az Osztrák Nagydíjból is tanulhatott.

Az alább látható belsőkamerás videó remekül prezentálja Cunoda helyzetét, aki először autót tört, majd nem sokkal később lecsúszott a pályáról. Egy biztos, általában ő a legagresszívebb a startoknál, és ez most sem volt másképp.