hero image
X / Ferrari

Videón és fotókon a Ferrari extra F1-es festése a Las Vegas-i Nagydíjra

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Verstappen ellen több mint nehéz az élet a pályán (videó)

FORMA-1

Videón Gasly hatalmas előzése Abu Dhabiból, majd kapott egy pofont

FORMA-1

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

FORMA-1

Max Verstappen inkább meg sem szólalt

Motorsport.hu
2023/11/10 08:01
A Ferrari kitesz magáért, és egy igen különleges festéssel vág neki a Las Vegas-i Nagydíjnak, amit nagyon sokan várnak a Forma-1-ben.
Ajánlott Hatalmas Ferrari-becsapódás az Abu-Dzabi Nagydíj második edzésén! (videó)

Az Egyesült Államokban igen komoly történelme van a Forma-1-ben, és a pilóták mindig is szerettek elutazni a Föld azon részére. Nem egy helyszínen versenyeztek már az évtizedek alatt, viszont voltak szünetek is.

Üzletileg is fontos szerepe van az USA-nak, nem véletlenül került vissza a naptárba. Sokat kellett várnunk rá Indianapolis kiszállását követően, ami ugyancsak fájdalmas volt, majd megtörtént a csoda.

Egy új versenypályát építettek Austinban, ami azóta is tagja a naptárnak. Megszerettük, és nem is lehet okunk a panaszra, már csak amiatt sem, mert Miami megérkezett, köszönhetően az amerikai tulajdonosi körnek.

Sőt, nem álltak meg ennyinél, és most már ott tartunk, hogy Las Vegas is futamot rendezhet. Óriási a hangulat a helyszínen, és a mezőny csak most fog akcióba lendülni, élen talán a Ferrarival, a legendás olasz istállóval.

A Ferrari is sokat készült a versenyre, megjelenésben is, ami látni fogtok a videókban és a fotókon. Személy szerint nagyon tetszik nekünk a tervezés, és kíváncsiak vagyunk, hogyan fog ez mutatni a valóságban.