hero image
dppi

Videón Fernando Alonso hihetetlen manővere a Brazil Nagydíjról

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Neymar megjelent a Bahreini Nagydíjon az F1-es nyitányon (fotók)

FORMA-1

Videós összefoglaló az F1-es Bahreini Nagydíjról

FORMA-1

Itt az onboard felvétel Verstappen rajtelsőségét érő köréről Bahreinből

FORMA-1

Videón az F1-es Bahreini Nagydíj időmérő edzésének leglátványosabb pillanatai

Motorsport.hu
2023/11/05 14:10
Fernando Alonso folyamatosan ellentmond a korának, egyszerűen nem lehet vele bírni, és ezt a Brazil Nagydíj sprintfutamán is bizonyította.
Ajánlott Itt az onboard felvétel Verstappen rajtelsőségét érő köréről Bahreinből

Alonso valószínűleg minden korszakban bajnok lett volna a Forma-1-ben. Érdekes lett volna látni, hogyan versenyez az 50–es, a 60-as, a 70-es és a szintén legendás 80-as években, például Senna és Prost, valamint Lauda ellen.

Minden tehetsége megvan ahhoz, hogy minden idők egyik legjobbjaként emlékezzünk rá, de ő már egy sokkal biztonságosabb korszakban debütált az F1-ben. Azóta a sport még biztonságosabbá vált, és nem is kevéssel.

Ennek Alonso is nagy hasznát vette, mert volt pár nagy balesete, és a Halo nélkül lehetséges, hogy már nem is lenne életben. Most pedig ott tartunk, hogy a 40-es éveiben oktatja a fiatal titánokat, és nem az övé a legjobb autó.

Olyannyira nem, hogy a Red Bull, a Mercedes, a Ferrari és a McLaren is előtte jár. Az viszont, amit szombaton mutatott be, egyszerűen hihetetlen volt, és úgy előzgetett, mintha egy mesterséges intelligencia vezetné autót.

Gasly sem tudott igazán mit kezdeni Alonsóval, aki egyszerre volt kemény és precíz. A kommentátor is csak kereste a szavakat, ilyen az, ha valaki arra született, hogy egy F1-es autót vezessen.