hero image
dppi

Videón Fernando Alonso őrületes startja a Holland Nagydíjról

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Videón, ahogy lelassul a Red Bull a bahreini F1-es teszteken

FORMA-1

Amatőr felvételen a kiszivárgott 2024-es Red Bull (videók)

FORMA-1

Együtt tesztelt Hamilton és Alonso Spanyolországban

FORMA-1

39 éves lett Lewis Hamilton

Motorsport.hu
2023/08/29 10:59
Fernando Alonso nagyon más szintet képvisel, mint a többség, és ez sokszor a rajtoknál is megmutatkozik.
Ajánlott 39 éves lett Lewis Hamilton

Kissé dühítő, hogy Fernando Alonso még mindig csak kétszeres világbajnok, noha a képességei alapján sokkal több trófeának kellene a neve mellett szerepelnie. Még a 40-es éveiben is bizonyítja, hogy az egyik legjobb.

Lance Stroll, az Aston Martin másik versenyzője a közelében nem tud lenni a spanyol világbajnoknak. Emiatt Alonso kvázi egyedül cipeli a hátán a csapatát, és rendkívüli módon élvezi a versenyzést.

Óriási űrt hagy majd maga mögött, amikor visszavonul, hiányozni fog a tudása, a karaktere. Szomorú pillanat lesz, amin már számtalanszor át kellett esnünk más nagy versenyzők kapcsán, de talán Alonso a tűz közelében marad.

El tudnánk képzelni őt csapatfőnökként is, minden tehetsége és tapasztalata megvan hozzá. Egyelőre azonban autóban ül, és a Holland Nagydíjon is akkorát rajtolt, mint csak kevesek a pályafutásuk alatt.

Ezzel Alonso ismét bizonyította, hogy a legjobb rajtoló az F1-ben. Nem mellesleg a végén dobogós lett, és nála senki sem volt boldogabb, abszolúte megérdemelte, főleg azok után, hogy Kanada óta nem volt pódiumos.