hero image
dppi

Videón Gasly hatalmas előzése Abu Dhabiból, majd kapott egy pofont

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Neymar megjelent a Bahreini Nagydíjon az F1-es nyitányon (fotók)

FORMA-1

Videós összefoglaló az F1-es Bahreini Nagydíjról

FORMA-1

Itt az onboard felvétel Verstappen rajtelsőségét érő köréről Bahreinből

FORMA-1

Videón az F1-es Bahreini Nagydíj időmérő edzésének leglátványosabb pillanatai

Motorsport.hu
2023/11/30 15:04
Pierre Gasly az egyik leglátványosabb előzést mutatta be a szezonban az évadzáró Abu Dhabi Nagydíjon, de kapott is egy pofont menet közben.
Ajánlott Itt az onboard felvétel Verstappen rajtelsőségét érő köréről Bahreinből

Gasly nagyon régóta tagja a Forma-1 mezőnyének, viszont még mindig csak 27 éves. 130 rajt áll a neve mellett a királykategóriában, és már biztosan nem vonul vissza győzelem nélkül, amire Hülkenbergnek viszont továbbra is komoly esélye van.

2017 óta tagja a mezőnynek Gasly, és tekintve a teljesítményét, semmi sem akadályozhatja meg abban, hogy további évekkel toldja meg ezeket a számokat. Élete eddigi legnagyobb lehetőségével azonban tudott élni.

Valószínűleg túl hamar került a Red Bullhoz, még 2019-ben Verstappen csapattársaként. Még egy szezont sem versenyezhetett végig, az idény második felétől a Toro Rosso versenyzője volt, és csattanós választ adott, mert Brazíliában dobogóra állhatott.

2022 év végén elköszönt a Red Bull családjától, és összességében jó döntést hozott, még akkor is, ha velük húzta be az egyetlen győzelmét. Idén a 11. helyen zárt az Alpine színeiben, és volt is egy dobogója.

Abu Dhabiban ugyan nem szerzett pontot, bemutatott egy nagyon látványos előzést. Érdemes megnézni az onboardot róla, majd kapott is egy pofont, és rögtön ellenőrzést kért a csapattól, hogy mi történt a géppel.