hero image
dppi

Videón George Russell menő F1-es sisakja a Las Vegas-i Nagydíjra

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Neymar megjelent a Bahreini Nagydíjon az F1-es nyitányon (fotók)

FORMA-1

Videós összefoglaló az F1-es Bahreini Nagydíjról

FORMA-1

Itt az onboard felvétel Verstappen rajtelsőségét érő köréről Bahreinből

FORMA-1

Videón az F1-es Bahreini Nagydíj időmérő edzésének leglátványosabb pillanatai

Motorsport.hu
2023/11/16 15:35
Nem lehetett kérdés, hogy George Russell is valami egyedi tervezéssel áll elő a Las Vegas-i Nagydíjra.
Ajánlott Itt az onboard felvétel Verstappen rajtelsőségét érő köréről Bahreinből

Semmi okunk a panaszra, már most óriási a felhajtás a Las Vegas-i Nagydíj körül. A kaszinók városában annyi pénz van, hogy azt elképzelni is nehéz, így ennek rendje és módja szerint nagy show-t csinálnak a helyiek.

Már a szerda is nagyot szólt, sorra mutatták be a versenyzőket, a nézők pedig odavoltak. Igazi hollywoodi produkció volt ez, és a sokat látott idősebb pilóták is meglepődtek azon, amit láttak/hallottak.

Nem kellett panaszkodniuk, hiszen extra kényelmet kapnak, és ez olyasvalami, amivel minden más pályának feladják a leckét. Úgy is fogalmazhatnánk, hogy más dimenzióba helyezték az F1-es nagydíjat Las Vegasban.

Az F1-es pilóták is szeretnék kivenni ebből a részüket, már csak azzal is, hogy egyedi sisakokat gyártatnak a futamra. George Russell sem akart kimaradni a jóból, és azt kell mondjuk, hogy az eredmény önmagáért beszél.

Ezek valóban kivétel nélkül egyedi tervezések, és hozzák a kötelezőt. Russell is nagyon várta már a pillanatot, hogy bemutathassa, mivel is készült, mik azok a módosítások, amik helyet kaptak a sisakján.