hero image
DPPI

Videón Hamilton elképesztően erős startja az Osztrák Nagydíjról

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Videón a 2024-es F1-es tesztek leggyorsabb köre – on-board a Ferrarival!

FORMA-1

Videón, ahogy lelassul a Red Bull a bahreini F1-es teszteken

FORMA-1

Amatőr felvételen a kiszivárgott 2024-es Red Bull (videók)

FORMA-1

Együtt tesztelt Hamilton és Alonso Spanyolországban

Motorsport.hu
2023/07/04 08:49
A Mercedes hétszeres világbajnoka nem volt szívbajos, keményen nyomta a rajtnál az osztrák futamon, aminek meg is lett az eredménye.
Ajánlott 39 éves lett Lewis Hamilton

A minimálisnál is kevesebb az esély arra, hogy Lewis Hamilton megnyerje a 2023-as F1-es világbajnokságot. Rég volt példa arra, hogy ennyi év teljen el a legutóbbi világbajnoki trófeája óta, márpedig ez a helyzet.

Sorozatban a harmadik olyan év lehet az, amikor nem Hamilton nyeri a bajnokságot. Max Verstappen pedig lassan háromszoros bajnoknak mondhatja magát, és ha így folytatja tovább, akár utol is érheti Hamiltont.

Minden esélye megvan rá, mert még nagyon fiatal, és nagy csavar lenne, ha nem Hamilton, hanem ő döntené meg Michael Schumacher legendás rekordját. A Red Bull egyelőre megállíthatatlan alatta, és sokan már most biztosra veszik a címvédését.

Tekintve, hogy mekkora Verstappen előnye, ez nem lehet igazán kérdés. Hamilton viszont így is élvezi a versenyzést, nem adja fel, és az Osztrák Nagydíjon is igyekezett minél előrébb verekedni magát.

A rajtja különösen erős volt, bár ezt már megszokhattuk tőle, nagyon jól kapta el a pillanatot. Sorra húzott el az autók mellett, és hamar messze előrébb találta magát, nem akart esélyt adni a többieknek.