hero image
DPPI

Videón Hamilton elképesztően erős startja az Osztrák Nagydíjról

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

A Japán Nagydíj rajtrácsa Verstappen időmérős sikerét követően

FORMA-1

Videón Verstappen „űrköre” a Japán Nagydíj időmérő edzéséről

FORMA-1

Összefoglaló videón a Japán Nagydíj időmérő edzése Verstappen sikerével

FORMA-1

Leclerc az év egyik legnagyobb driftelését mutatta be Suzukában

Motorsport.hu
2023/07/04 08:49
A Mercedes hétszeres világbajnoka nem volt szívbajos, keményen nyomta a rajtnál az osztrák futamon, aminek meg is lett az eredménye.
Ajánlott Videón Verstappen „űrköre” a Japán Nagydíj időmérő edzéséről

A minimálisnál is kevesebb az esély arra, hogy Lewis Hamilton megnyerje a 2023-as F1-es világbajnokságot. Rég volt példa arra, hogy ennyi év teljen el a legutóbbi világbajnoki trófeája óta, márpedig ez a helyzet.

Sorozatban a harmadik olyan év lehet az, amikor nem Hamilton nyeri a bajnokságot. Max Verstappen pedig lassan háromszoros bajnoknak mondhatja magát, és ha így folytatja tovább, akár utol is érheti Hamiltont.

Minden esélye megvan rá, mert még nagyon fiatal, és nagy csavar lenne, ha nem Hamilton, hanem ő döntené meg Michael Schumacher legendás rekordját. A Red Bull egyelőre megállíthatatlan alatta, és sokan már most biztosra veszik a címvédését.

Tekintve, hogy mekkora Verstappen előnye, ez nem lehet igazán kérdés. Hamilton viszont így is élvezi a versenyzést, nem adja fel, és az Osztrák Nagydíjon is igyekezett minél előrébb verekedni magát.

A rajtja különösen erős volt, bár ezt már megszokhattuk tőle, nagyon jól kapta el a pillanatot. Sorra húzott el az autók mellett, és hamar messze előrébb találta magát, nem akart esélyt adni a többieknek.