Lewis Hamilton és Alex Albon közel voltak ahhoz, hogy összeütközzenek a Brit Nagydíj startját követően, ami nem volt sima számukra.

Jó látni azt, hogy két legendás brit istálló is sokat lépett előre a Forma-1-ben, ráadásul egyszerre. A McLaren és a Williams is más erőt mutatott a Brit Nagydíjon, ami még érdekes játékot jelenthet a következő hetekben.

Az nem lehet kérdés, hogy Max Verstappent és a Red Bullt nem lehet befogni, bár Sergio Pérez igencsak verhető. Ez sokat elmond a mexikói teljesítményéről, aki rengeteg kritikát kap, ám mégsem őt váltotta le Daniel Ricciardo.

Ricciardo visszatérése is egy újabb olyan adalék, ami miatt még inkább kíváncsiak lehetünk a Forma-1 történéseire. Még egy kicsit maradjunk a Brit Nagydíjnál, aminek a rajtja szintén érdekes volt, többek között Lando Norris élre állása miatt is.

Hátrébb is zajlottak az események, Lewis Hamilton alatt például meglepően instabil volt a Mercedes az első körben. Folyamatosan bemozgott alatta a gép, amivel nem kevés tempót veszített.

Ezt próbálta kihasználni Albon a Williamsszel, és volt egy pont, amikor több mint közel került egymáshoz a két autó. Ritka pillanatok egyike, melyek során a Williams képes volt harcolni a gyári Mercedesszel.

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL