hero image
dppi

Videón Hamilton és Russell drámai csattanása a Katari Nagydíjról

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Videón a 2024-es F1-es tesztek leggyorsabb köre – on-board a Ferrarival!

FORMA-1

Videón, ahogy lelassul a Red Bull a bahreini F1-es teszteken

FORMA-1

Amatőr felvételen a kiszivárgott 2024-es Red Bull (videók)

FORMA-1

Együtt tesztelt Hamilton és Alonso Spanyolországban

Motorsport.hu
2023/10/09 12:20
Lewis Hamilton és George Russell túl közel kerültek egymáshoz a Katari Nagydíj rajtjánál, ami sokba került a csapatnak.
Ajánlott 39 éves lett Lewis Hamilton

A Mercedes minden bizonnyal a második helyen fogja zárni a bajnokságot, ha csak a McLaren nem érkezik meg eléjük. Lehet rá esély, viszont ehhez a németeknek sok pontot kellene eldobniuk.

Katarban ez is meg is történt, és noha mindkét autóval dobogósok lehettek volna, Hamilton rögtön kiszállt a játékból, míg Russell visszaesett a mezőny végére. Wolff joggal foghatta a fejét, újra kellett tervezniük a dolgokat.

Volt már hasonlóban részük, jól emlékezhetünk arra a bizonyos jelentre, amikor évekkel korábban Rosberg és Hamilton kiütötte egymást a rajtot követően Barcelonában. Ekkor ült először a Red Bull volánja mögött Verstappen, és nyert is.

A Katari Nagydíj sem a terveik szerint alakult, viszont Russell így is fel tudott zárkózni, nagyot ment a fiatal brit. Hamilton nem sokkal a leintést követően bocsánatot kért a csapattársától, és tanultak belőle.

Alább a rajt pillanatait láthatjuk, benne a drámai jelenettel. Végül Verstappen nyert, mint általában az lenni szokott, addig a két McLaren ott volt mögötte, és sok ponttal járultak hozzá a wokingiak sikeréhez.