Charles Leclerc és Esteban Ocon sem unatkozott az Osztrák Nagydíj sprintfutamán, mindketten kivették a részüket a csatákból.

Charles Leclerc sincs ott a világbajnoki címre esélyesek között, aminek egyszerű oka van. A Red Bull egyszerűen túl gyors, és Max Verstappen mindent kihoz a csomagból, miközben nem vét hibákat.

Ez pedig egy több mint erős kombináció, sokan attól tartanak, hogy futamokon belül eldől a cím sorsa, amire valljuk be, bőven van esély. A Red Bull versenyzője már most komoly előnnyel vezet, és még mindig csak július hónapot írunk.

A Ferrari is igyekszik feljebb kapaszkodni, elsősorban 2024 miatt, hogy ne ekkora hátránnyal kezdjék meg az új idényt. Ez lehet a reális cél, mert a bajnokság erősen eldőlni látszik a Red Bull oldalára.

Leclerc a sprintfutamon sem unatkozott a vizes pályán, és nemcsak a McLarennel csatázott. Volt egy találkozója Esteban Oconnal is, aki nem hagyta magát, és mindketten beleadtak mindent, amit csak tudtak.

Erről készült egy remek belsőkamerás felvétel, amit alább láthattok. Ilyen, amikor két igazi profi versenyez egymás ellen, betartván a határokat, de közben agresszívek, kemények és precízek a volán mögött.

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL