Egy újabb jelenet arról, hogy milyen izgalmas és látványos tud lenni a Japán Nagydíj, amit milliók imádnak.

Szerencsére már nem kell sokat várnunk arra, hogy a Forma-1 mezőnye ismét rajthoz álljon Suzukában. Egy versenypálya, ami gyakorlatilag tökéletes, akárcsak a helyszín, köszönhetően a japán rajongóknak. Senki sem tudja felülmúlni őket, és ez valószínűleg már nem fog változni, annyira magasra tették a lécet.

A magyar rajongók vannak hozzájuk a legközelebb, ám a japánokat valóban nem lehet legyőzni. Olyan kreatív elemekkel rukkolnak elő, hogy arra már szavak nincsenek, ráadásul már hajnalban a bejáratok előtt várakoznak, és csak késő este, záráskor távoznak. Nem sokat alszanak ezekben a napokban, viszont nem bánják.

Valószínűleg 2022-ben sem bánták, ami egy újabb érdekes futamot hozott a trükkös körülmények miatt is. Az talán senki számára nem okozhatott meglepetést, hogy Verstappen nyert, gyakorlatilag mégy kávét is megihatott volna közben. Több mint 27 másodpercet adott a második helyezett Leclerc-nek.

A Ferrari monacói versenyzőjének volt ennél nagyobb gondja is, mert Pérez ott loholt a nyakában a Red Bullal. Nem lehet azt mondani, hogy kesztyűs kézzel bántak volna egymással, és ugyan Leclerc másodikként ért célba egy őrületes csata végén, 5 másodperces időbüntetést kapott, így végül csak harmadik lett.

Ha kíváncsiak vagytok Leclerc és Pérez nagy csatájára, akkor nincs más dolgotok, mint erre a linkre kattintani az extra videóért. Nem fogtok csalódni, és reméljük, hogy lesznek még hasonló jelenetek ezen a hétvégén is Suzukában.

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL