Sergio Pérez ismét kellemetlen helyzetbe hozta magát, ezúttal a Las Vegas-i Nagydíjon Charles Leclerc ellen.

Nem lehet megállítani Verstappent, aki hiába nem nyerte meg az időmérőt szombaton, ismét ő lehetett a legboldogabb vasárnap. Ez már a sokadik ilyen hétvégéje volt, amikor nem tudta győzelemre váltani a szombati sikerét.

A Red Bullal nem lehet bírni. Legalábbis a holland világbajnokkal biztosan, aki már a rajtot követően kitette a vállait Leclerc ellen. A monacói nem örült ennek, és sokan máris büntetést adtak volna a címvédőnek.

Verstappen versenye nem volt egyszerűen, és amikor már úgy tűnt, ezt a versenyt nem nyerheti meg Las Vegasban, jött a pofon. Megint futamgyőzelmet aratott, dolgozik benne a motiváció, hiába nyerte meg a bajnokságot.

Ez már nem is lehet túlságosan meglepő, miközben Pérez újabb kellemetlenek helyzetbe hozza magát. Most épp az utolsó körben vesztett el egy csatát, amit Leclerc nagyon szépen használt ki a Ferrarival.

Érthetetlen, hogyan hagyhatta ezt Pérez, miért nem figyelt oda pár méterrel a leintés előtt. A Ferrari versenyzője sem tudott nagyon örülni, hiszen egy újabb olyan rajtelőség került a neve mellé, amiből nem lett győzelem.

A videó alább tekinthető meg, míg Norris hatalmas balesetéért kattints ide!

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL