hero image
dppi

Videón Lewis Hamiton extra F1-es pontot érő köre a Belga Nagydíjról

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Videón, ahogy lelassul a Red Bull a bahreini F1-es teszteken

FORMA-1

Amatőr felvételen a kiszivárgott 2024-es Red Bull (videók)

FORMA-1

Együtt tesztelt Hamilton és Alonso Spanyolországban

FORMA-1

39 éves lett Lewis Hamilton

Motorsport.hu
2023/08/04 11:34
Lewis Hamiltonnak sikerült elcsípnie a leggyorsabb kört a Belga Nagydíjon, viszont ezzel sem került közelebb Max Verstappenhez a tabellán.
Ajánlott 39 éves lett Lewis Hamilton

Max Verstappen minden idők legnagyobb rekordját készül megdönteni, amire jó esélyei vannak. Eddig mindössze két olyan verseny volt, ahol nem ő állhatott a dobogó legfelső fokán, és akkor is második lett.

Mivel már kevesebb verseny van hátra, mint amennyin túl vagyunk, egyre közelebb és közelebb kerül Verstappen ahhoz, hogy egy olyan rekordot állítson fel, amit valószínűleg ő maga sem fog megdönteni később.

Bármi megeshet, közbeszólhat egy technikai hiba, de ezen kívül nehéz elképzelni, hogy Verstappen ne nyerje meg az összes hátralévő futamot. Addig bőven el fog dőlni a cím sorsa, matematikai szinten is.

A Belga Nagydíjon is Verstappen lett az első, addig Hamiltonnak be kellett érnie a leggyorsabb körrel. Legalább kapott érte egy extra pontot, amire nem sokan számítottak, de a brit világbajnok megcsinálta.

Alább a Mercedes körét nézhetitek meg, ahogyan Hamilton behúzza az extra pontot. Ezzel ismét bizonyított, és idén valószínűleg ő fog előrébb végezni a Mercedesnél, nem George Russell a másik géppel.