hero image
Formula 1/X

Videón Magnussen nagyon látványos autótörése a mexikói F1-es versenyről

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Verstappen ellen több mint nehéz az élet a pályán (videó)

FORMA-1

Videón Gasly hatalmas előzése Abu Dhabiból, majd kapott egy pofont

FORMA-1

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

FORMA-1

Max Verstappen inkább meg sem szólalt

Motorsport.hu
2023/10/30 13:55
Kevin Magnussen alatt hirtelen indult meg a Haas, nem is tudott mit tenni, már csak utas volt a volán mögött.
Ajánlott Hatalmas Ferrari-becsapódás az Abu-Dzabi Nagydíj második edzésén! (videó)

Nem éppen úgy alakult Magnussen Mexikói Nagydíja, mint azt szerette volna, vagy várta. Mondhatni, összetörtek az álmai, amit szó szerint is érthetünk, igencsak csúnyán összetört a Haas alatta.

A futam nem hozott nagy meglepetést, mialatt Pérez is búcsúzott, ráadásul már az első másodpercekben. Jól rajtolt a mexikói, viszont a hazai közönség öröme rövid ideig tartott, nem hittek a szemeiknek.

Pérez csúnya csattanása minden szempontból sokba került, és ez olyasvalami, amire nehéz szavakat találni. Sorra követi el a nagyobbnál nagyobb hibákat, és közben semmi javulást nem mutat.

Magnussen sem úszta meg autótörés nélkül, itt viszont az anyagi kár sokkal jelentősebb lehet. Nagyon gyorsan indult meg alatta a Haas, aminek oka a bal hátsó felfüggesztés meghibásodása volt, és ebben a helyzetben valóban nem lehetett már mit tenni.

Szerencsére a dán versenyző megúszta komolyabb sérülés nélkül, de az látszott rajta, hogy még benne volt az ütés. Ránézésre is millió euró felett lehet a kár, lesz dolga a szerelőknek, bár kapkodniuk már nem kell.