hero image
DPPI

Videón Norris félelmetes támadása a McLarennel Ocon ellen a Kanadai Nagydíjról

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Megérkeztek a legjobb F1-es belsőkamerás felvételek a Japán Nagydíjról

FORMA-1

Hamilton necces előzése Alonso ellen Suzukából (videó)

FORMA-1

Alonso megérdemelné a Red Bull ülését

FORMA-1

Aggódhat a Ferrari és a Mercedes

Motorsport.hu
2023/06/21 09:25
Lando Norris keményen támadta Esteban Ocont, akinek igencsak mozgott a hátsó szárnya, de szerencsére az nem szakadt le.
Ajánlott Videó: Fernando Alonso zseniális rajtja, majd laza rádiózása

Egy rendkívül látványos Kanadai Nagydíjon vagyunk túl, ami Max Verstappen sima győzelmével ért véget. Ezzel csak tovább növelte az eddig is jelentős előnyét a holland, aki egyelőre megállíthatatlan a Red Bullal.

Idén eddig egy olyan futam sem volt, amit ne a Red Bull nyert volna, és ennél beszédesebb statisztika nincs is. Ettől függetlenül vannak élvezetes versenyek, a kanadai is az volt, függetlenül attól, hogy nem szakadt le az ég.

Szárazon is izgalmas párbajokat láthattunk, és nemcsak Fernando Alonso és Lewis Hamilton között. Hátrébb sem unatkozhattak a versenyzők, Lando Norris folyamatos nyomás alatt próbálta tartani a társait.

A McLaren brit versenyzője semmit nem bízott a véletlenre, keményen támadott, többek között Esteban Ocont is. A francia versenyzőnek figyelnie kellett, mert nem kis tempóval érkezett mögötte Norris.

Alább egy látványosabb videós anyagot láthattok erről, ahogyan Norris szó szerint ráesik a riválisára. Hasonló szinten lehet a két versenyző, akárcsak az autók, így minden adott volt egy kis show-hoz.