hero image
DPPI

Videón Norris félelmetes támadása a McLarennel Ocon ellen a Kanadai Nagydíjról

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Videón, ahogy lelassul a Red Bull a bahreini F1-es teszteken

FORMA-1

Amatőr felvételen a kiszivárgott 2024-es Red Bull (videók)

FORMA-1

Együtt tesztelt Hamilton és Alonso Spanyolországban

FORMA-1

39 éves lett Lewis Hamilton

Motorsport.hu
2023/06/21 09:25
Lando Norris keményen támadta Esteban Ocont, akinek igencsak mozgott a hátsó szárnya, de szerencsére az nem szakadt le.
Ajánlott 39 éves lett Lewis Hamilton

Egy rendkívül látványos Kanadai Nagydíjon vagyunk túl, ami Max Verstappen sima győzelmével ért véget. Ezzel csak tovább növelte az eddig is jelentős előnyét a holland, aki egyelőre megállíthatatlan a Red Bullal.

Idén eddig egy olyan futam sem volt, amit ne a Red Bull nyert volna, és ennél beszédesebb statisztika nincs is. Ettől függetlenül vannak élvezetes versenyek, a kanadai is az volt, függetlenül attól, hogy nem szakadt le az ég.

Szárazon is izgalmas párbajokat láthattunk, és nemcsak Fernando Alonso és Lewis Hamilton között. Hátrébb sem unatkozhattak a versenyzők, Lando Norris folyamatos nyomás alatt próbálta tartani a társait.

A McLaren brit versenyzője semmit nem bízott a véletlenre, keményen támadott, többek között Esteban Ocont is. A francia versenyzőnek figyelnie kellett, mert nem kis tempóval érkezett mögötte Norris.

Alább egy látványosabb videós anyagot láthattok erről, ahogyan Norris szó szerint ráesik a riválisára. Hasonló szinten lehet a két versenyző, akárcsak az autók, így minden adott volt egy kis show-hoz.