hero image
X / Formula 1

Videón Ocon őrületes becsapódása Alonsóba a Brazil Nagydíjon

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Verstappen ellen több mint nehéz az élet a pályán (videó)

FORMA-1

Videón Gasly hatalmas előzése Abu Dhabiból, majd kapott egy pofont

FORMA-1

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

FORMA-1

Max Verstappen inkább meg sem szólalt

Motorsport.hu
2023/11/04 16:32
Fernando Alonso akár súlyosan is megsérülhetett volna, amikor Esteban Ocon a sprintprogramon váratlanul eltalálta.
Ajánlott Hatalmas Ferrari-becsapódás az Abu-Dzabi Nagydíj második edzésén! (videó)

Ez eddig egy igen furcsa és feszült Brazil Nagydíj, mintha folyamatosan ott lebegne a levegőben a balszerencse. Csak bízni tudunk abban, hogy nem lesz baj, ám péntek óta finoman szólva sem átlagosan alakulnak az események.

A pénteki időjárás hirtelen fordult kaotikussá, melynek ideje alatt egy fotós majdnem életét vesztette a törmelékek miatt. A nézők is harcoltak az elemekkel, alig bírtak megállni a lábaikon a viharban.

Kiderült, hogy egy verekedés is kitört a nézők között, ami igen ritka egy F1-es eseményen. A rendbontó többet nem is térhet vissza a versenypályára, viszont azt nem tudni, min robbant ki a vita.

A szombati nap sem volt sima, ugyanis a sprinteseményen Ocon elmérte a dolgokat, és belerohant Alonso autójába, majd a falba. Hihetetlen jelen volt, hirtelen a spanyol világbajnok sem akart hinni a szemeinek.

Az Aston Martin versenyzője talán túl belül volt, addig Ocon nem figyelt kellőképpen, megcsúszott, és az irányíthatatlanná vált gépet nekivágta Alonso autójának, amiből súlyos sérülés is lehetett volna.