hero image
Visa Cash App RB / X

Videón Ricciardo és Cunoda F1-es autójának fergeteges festése a Miami Nagydíjra

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Centiken múlt az év legbrutálisabb balesete az F2-ben (videó)

FORMA-1

Videón Hamilton szárnyalása a Monacói Nagydíj első szabadedzéséről (videó)

FORMA-1

Eddig nem látott felvételek jelentek meg Vettel körözgetéséről Senna McLarenjével

FORMA-1

Videón Verstappen látványos monacói csattanása a Red Bullal

Motorsport.hu
2024/05/02 11:30
Ricciardo és Cunoda nagyon lazára vehetik a figurát a Miami Nagydíjon, ahol egy extra F1-es festéssel fognak versenyezni.
Ajánlott Lewis Hamilton full trendin jelent meg Monacóban

A Ferrari rántotta le először a leplet az új F1-es festéséről, mely külön a Miami Nagydíjra. Nagy piac az USA, és Miami egy olyan helyszín, ami az olasz márka számára is fontos, nem kevés autót adnak el ezen a területen, így érthető, hogy magasabbra emelik a lécet, és valami egészen újjal állnak elő.

Leclerc és Sainz kék szerelésben versenyeznek, és még a Ray Ban is külön napszemüveget tervezett nekik erre a hétvégére. Bámulatos lett a tervezés, és természetesen az F1-es festés sem maradhat érintetlen. A kék szín itt is megjelenik, és az eddig visszajelzések nagyon pozitívak, de mint mindig, a sebesség lesz a lényeg.

A Visa Cash App RB F1 Team sem marad észrevétlen, egy nagy show keretén belül mutatták be a legújabb festésüket, ami szintén a hétvégén megrendezésre kerülő Miami Nagydíjra készült, és nagy mehetnek vele. Nem lehet azt mondani, hogy ne lenne feltűnő a csomag, mert nagyon is az, tökéletesen passzol Miamihoz.

Már videókat is kaphatunk a festésről, ami az elmúlt időszak egyik legnagyobb durranása. Ricciardo és Cunoda várták már a pillanatot, hogy élőben is láthassák az autót, amivel a pontszerzés is nagy dolog lenne, mert egyelőre nem túl versenyképes a csapat, de folyamatosan fejlesztenek.