hero image
dppi

Videón Russell egészen elképesztő mentése Hamilton előtt

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Videón Jenson Button megdöbbentő hibája a Kínai Nagydíjról

FORMA-1

Óriási pofont kapott a két McLaren a Kínai Nagydíjon

FORMA-1

Videón Verstappen egészen hihetetlen F1-es startja 19 évesen a Kínai Nagydíjról

FORMA-1

Egy több mint szürreális baleset a Kínai Nagydíjról

Motorsport.hu
2023/08/29 11:00
George Russell olyan reflexmozdulattal korrigált, hogy arra nem sokan lettek volna képesek ilyen tempó mellett.

Az F1-es Holland Nagydíjat is Max Verstappen húzta be, ami sorozatban a kilencedik győzelme volt. Új rekord ez Verstappen számára, és valószínűleg lesz még pár hasonló eredménye az évek alatt.

Senki számára nem kérdés, hogy Verstappen harmadik háromszoros világbajnok lesz, amivel többek között Fernando Alonsót is megelőzi, és jövőre beérheti Sebastian Vettelt, aki szintén a Red Bullal ért fel a csúcsra.

Egy igazán izgalmas Holland Nagydíjon vagyunk túl, amiből a Mercedesek is kivették a részüket. Lewis Hamilton jobban áll a bajnokságban, mint George Russell, akinek ez egy nehezebb év, mint a tavalyi.

Russell szintén kivette a részét a show-ból, és nemcsak azzal, hogy közel autóztak egymáshoz Hamiltonnal. Volt ugyanis egy olyan mozdulata Russellnek, amit senki nem akart elhinni, de megfogta a gépet.

Nagy tempónál tört ki a Mercedes hátulja, amit a fiatal brit versenyző egy laza kormánymozdulattal korrigált, majd folytatta az útját. Hamilton mindezt egészen közelről láthatta a másik Mercedesszel.