hero image
DPPI

Videón Sainz és Pérez őrjítő csatája az Osztrák Nagydíjról

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Michael Schumacher egészen döbbenetes kiesése a 2005-ös Kínai Nagydíjról

FORMA-1

A Forma-1 történetének egyik legfélelmetesebb bukása (videó)

FORMA-1

Alonso győzelemmel ünnepelte a 200. nagydíját a Ferrarival

FORMA-1

Michael Schumacher 22 évvel ezelőtt már 56 F1-es győzelemnél járt

Motorsport.hu
2023/07/02 22:00
A sok kritikát kapott Carlos Sainz Jr. és Sergio Pérez igencsak egymásnak feszült az Osztrák Nagydíjon.
Ajánlott Hülkenberg félelmetes F1-es bukása után megfagyott a levegő

Mondhatni rutinszerű végeredmény született az Osztrák Nagydíjon, mivel minden etapot és eseményt Max Verstappen húzott be a Red Bullal. Ezzel tovább növelte az eddig sem csekély előnyét a bajnokságban.

Őrületes az előnye, így nagyon rövid időn belül matematikai szinten is eldőlhet a cím sorsa, ami eddig sem volt kérdés. Sergio Pérez képtelen erre reagálni, helyette egymás után esik ki a Q2-ben, amivel nehéz helyzetbe hozza magát vasárnapra.

Ezúttal sem volt kellően meggyőző, ráadásul Verstappen felkapta rá a vizet, amiért a sprintfutamon leterelte őt a fűre. Igaz, pár másodperccel később a holland visszavágott, rendre intette a csapattársát.

Vasárnapra nem találkoztak a pályán, viszont Pérez és Sainz annál inkább. Nagyon nagy csata zajlott a dobogóért, igazi kerék a kerék elleni harcot láthattak a nézők, akik nem lehettek csalódottak.

Sőt, rendkívül élvezetes volt látni, ahogyan Pérez a 15. helyről szép lassan felküzdi magát, majd megérkezik a dobogó közelébe. Igaz, ez mondjuk a minimum ezzel az autóval, ám a csata Sainz Ferrarijával látványos volt, amit ezen a linken keresztül nézhettek meg.