hero image
dppi

Videón Sainz nagyon furcsa jelenete a Ferrarival a Magyar Nagydíjról

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Wolff visszavágott Hornernek a tőlük elhozott mérnökök ügyében

FORMA-1

Bizarr tanáccsal látta el főnöke Imolában Norrist

FORMA-1

Így reagált Horner, amikor kiderült, ki áll Newey távozása mögött

FORMA-1

Videón Lewis Hamilton hihetetlen reakcióideje Imolából a startnál (videó)

Motorsport.hu
2023/07/21 19:25
Carlos Sainz Jr. sem volt a helyzet magaslatán, de még mindig jobban járt, mint Sergio Pérez, és nem is kevéssel.
Ajánlott Óriási ferraris tömeg éltette Hamiltont Imolában, imádják az olaszok (videó)

Kezdetét vette a 2023-as Magyar Nagydíj, amit már sokan vártak, és nemcsak a magyar rajongók. Nem kevés híresség lepte el a paddockot, míg a lelátók tömve voltak szurkolókkal, valószínűleg kétszer ekkora befogadóképesség esetén is teltház lenne.

Erre pedig legyünk nagyon büszkék, és arra is, hogy már a 80-as évek óta minden évben Magyar Nagydíjat rendezhettünk. Akciódús volt a péntek, mert leszakadt az ég, és ez okozott némi problémát.

Sergio Pérez rögtön eldobta a Red Bullt, megnézte, hogyan törik a gépe a Hungaroringen. Az anyagi kár jelentős volt, de szerencsére a mexikóinak nem esett baja, viszont mindenki más foghatta a fejét.

Ez is egy komoly figyelmeztetés volt, de Pérez manővere mégsem okozott akkora meglepetést, mivel igen rossz formában van. Ez a baleset sem segítette a karrierjét a Red Bullnál, de még mindig a csapat versenyzője.

Carlos Sainz Jr. sem úszta meg, vagyis részben igen. Volt egy furcsa jelenete, ahogyan megcsúszott a Ferrarival, ám az összességében egyben maradt, de a padlólemezét rendesen megkarcolta.