hero image
dppi

Videón Stroll egészen elképesztő rajtja az Aston Martinnal Las Vegasból

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Verstappen ellen több mint nehéz az élet a pályán (videó)

FORMA-1

Videón Gasly hatalmas előzése Abu Dhabiból, majd kapott egy pofont

FORMA-1

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

FORMA-1

Max Verstappen inkább meg sem szólalt

Motorsport.hu
2023/11/21 11:57
Lance Stroll ezúttal nagyon jól kapta el a rajtot, és végül egy igen komoly felzárkózást mutatott be az Aston Martinnal.
Ajánlott Hatalmas Ferrari-becsapódás az Abu-Dzabi Nagydíj második edzésén! (videó)

Az Aston Martin egy igen felemás évet tudhat maga mögött, miután jól kezdték a szezont, majd jött egy nagyobb visszaesés. Eleinte Alonso folyamatosan dobogós volt, és egyértelműen második erőként versenyeztek.

Ez később változott, és a Mercedes, a Ferrari, majd a McLaren is megelőzte őket. A Red Bull pedig mindvégig gyorsabb volt, esélyt sem adván a mezőnynek, legalábbis ez Verstappen részéről teljesen igaz volt.

Óriási rekordot fut a holland, aki szinte az összes futamot megnyerte, soha nem látott teljesítmény ez a Forma-1-ben. Pérez a másik Red Bullal viszont folyamatosan csak szenved, akárcsak Stroll az Aston Martinnál.

Hiába a tulajdonos fia, ezt sokáig nem lehet eltűrni, miközben Alonso fényévekre van a kanadaitól a táblázaton. Eleinte a sérülése hátráltatta, de már arra sem lehet fogni a dolgokat, pedig nem rossz versenyző.

Las Vegasban például a 19. helyről zárkózott fel az élmezőny mögé, ami komoly teljesítmény. A rajtnál is észnél volt, remek startot vett, és rövid időn belül nagyon jó helyeken találta magát az autójával.