Max Verstappen élete egyik legnagyobb rajtját mutatta be a Forma-1-ben a 2017-es Kínai Nagydíjon, amikor még csak a 20-as évei legelejére készült.

Döbbenetes belegondolni abba, hogy Max Verstappen milyen fiatalon kapta meg a lehetőséget az F1-ben. Már akkor készen állt erre, így lehetséges, hogy még korábban is autóba ültethette volna a Red Bull, tinédzserként, ami megint sokat mond el a tehetségéről.

Egyértelműen arra született, hogy F1-es világbajnok legyen, és azok, akik azt állították, soha nem lesz az, most csendben vannak. Csendben vannak, mert a holland lassan a negyedik egymást követő címét ünnepelheti, és egyértelműen a mezőny legjobbja, sokak szerint Fernando Alonso sem ér fel hozzá.

Ezt nehéz eldönteni, azt viszont nem, hogy Verstappen kivételes versenyző, és ez minden pénzt megér a Red Bullnak. Akkora összegeket keres a holland, mint a legjobb futballisták, csak épp heti szinten ezért az életét kockáztatja, hiszen még mindig veszélyes az F1, 100%-os biztonságos semmi sem nyújthat a volán mögött.

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL