Max Verstappen egy nagyon látványos manőverrel hívta fel magára a figyelmet a Brazil Nagydíjon a Red Bullal.

Verstappen még mindig csak 26 éves, de már háromszoros világbajnoknak mondhatja magát. Sőt, 2015 óta versenyez az F1-ben, tehát lassan 10 éve, ami ugyancsak beszédes, mekkora tehetségről is beszélünk.

Lenyűgöző számok állnak a neve mellett, és ez a három világbajnoki cím csak hab a tortán. A Brazil Nagydíj előtt 51 győzelmet, 30 rajtelsőséget, 29 leggyorsabb kört és 95 dobogós helyezést tudhat magáénak.

Ezeket az eredményeket már senki sem veheti el tőle, és minden jel arra mutat, hogy lesznek még világbajnoki címei. Nagyobb kérdés, hogy kiállíthatja meg, és lesz-e egy igazán erős csapattársa, mert Pérez nem az.

Számára is ideálisabb lenne, mert még élesebb maradhatna egy erős csapattárs mellett, mint anno Ricciardo oldalán. Akár újra összeállhat a duó, mert az ausztrál visszatért és a néhai Toro Rossónál versenyez, ami már egy ideje AlphaTauri.

A Brazil Nagydíjra hangolván nézzünk meg egy hatalmas mentést Verstappentől Interlagosból. 2016-ban abszolválta ezt a hihetetlen manővert, amiben sokkal inkább tudás volt, mint szerencse, érdemes megnézni.

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL