hero image
dppi

Videón Verstappen hihetetlenül gyors pole köre a Belga Nagydíjon a Red Bull-lal

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Amikor Ricciardónak még nagyon ment az F1-ben

FORMA-1

Videón Jenson Button megdöbbentő hibája a Kínai Nagydíjról

FORMA-1

Óriási pofont kapott a két McLaren a Kínai Nagydíjon

FORMA-1

Videón Verstappen egészen hihetetlen F1-es startja 19 évesen a Kínai Nagydíjról

Motorsport.hu
2023/07/29 09:36
Max Verstappen ezúttal sem adott esélyt a társainak, más kérdés, hogy így is csak a 6. helyről fog rajtolni Spa-Francorchamps-ban.

Még ki sem ünnepeltük magunkat a Magyar Nagydíjon, máris a Belga Nagydíjon izgulhatnak. Ez csak jó, mert mindenki azt kívánja, hogy minden hétvégén legyen Forma-1, ami persze lehetetlen, de így sem panaszkodhatunk.

Rengeteg futam van egy évben, és még lesz is. A belga helyszín szintén legendás, és nem veszélytelen. Nem egy pilóta vesztette már életét Spa-ban, de reméljük, hogy több hasonló eset már nem lesz.

Ezen a hétvégén is minden a Forma-1-ről szól, és ugyan az FP1 érdekes végeredményt hozott az esőben, az időmérőn kitisztult a kép. Max Verstappent nem lehetett megállítani, őrületesen gyors volt a Red Bullal.

Sergio Pérez még csak a tempót sem tudja tartani vele, hiába ül ugyanabban az autóban. Verstappen más dimenzió, mint anno Michael Schumacher volt a Ferrarival, amikor sorra nyerte a versenyeket.

Talán a némethez lehetne a leginkább hasonlítani, és még mindig nagyon fiatal. Mivel azonban váltót cseréltek az autójában, csak a hatodik rajtkocka lesz az övé, bár így sincs miért aggódnia, ha a rajtnál egyben marad a gépe. Ami pedig az időmérős körét illeti, erre a linkre kattintva nézhetitek meg.