hero image
DPPI

Videón Verstappen hihetetlenül gyors pole köre a Belga Nagydíjon a Red Bullal

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Verstappen ellen több mint nehéz az élet a pályán (videó)

FORMA-1

Videón Gasly hatalmas előzése Abu Dhabiból, majd kapott egy pofont

FORMA-1

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

FORMA-1

Max Verstappen inkább meg sem szólalt

Motorsport.hu
2023/07/29 07:55
Max Verstappen ezúttal sem adott esélyt a társainak, más kérdés, hogy így is csak a 6. helyről fog rajtolni Spa-Francorchamps-ban.
Ajánlott Hatalmas Ferrari-becsapódás az Abu-Dzabi Nagydíj második edzésén! (videó)

Még ki sem ünnepeltük magunkat a Magyar Nagydíjon, máris a Belga Nagydíjon izgulhatnak. Ez csak jó, mert mindenki azt kívánja, hogy minden hétvégén legyen Forma-1, ami persze lehetetlen, de így sem panaszkodhatunk.

Rengeteg futam van egy évben, és még lesz is. A belga helyszín szintén legendás, és nem veszélytelen. Nem egy pilóta vesztette már életét Spa-ban, de reméljük, hogy több hasonló eset már nem lesz.

Ezen a hétvégén is minden a Forma-1-ről szól, és ugyan az FP1 érdekes végeredményt hozott az esőben, az időmérőn kitisztult a kép. Max Verstappent nem lehetett megállítani, őrületesen gyors volt a Red Bullal.

Sergio Pérez még csak a tempót sem tudja tartani vele, hiába ül ugyanabban az autóban. Verstappen más dimenzió, mint anno Michael Schumacher volt a Ferrarival, amikor sorra nyerte a versenyeket.

Talán a némethez lehetne a leginkább hasonlítani, és még mindig nagyon fiatal. Mivel azonban váltót cseréltek az autójában, csak a hatodik rajtkocka lesz az övé, bár így sincs miért aggódnia, ha a rajtnál egyben marad a gépe. Ami pedig az időmérős körét illeti, erre a linkre kattintva nézhetitek meg.