Max Verstappen nem kegyelmezett a Ferrari monacói versenyzőjének, akit ráadásul a leintést követően kizártak, akárcsak Lewis Hamiltont.

Egyszerűen nem lehet bírni Verstappennel, aki sorra nyeri meg a versenyeket. Eddig csak egy olyan futam volt, amikor nem állt dobogóra, és már a szezon végén járunk, ami megint csak nagyon beszédes.

Verstappen rendkívül konstans, akárcsak az alatta dolgozó Red Bull, míg

Péreznek már sokkal több problémája van, képtelen tartani a tempót a hollanddal. A pontkülönbség is drasztikus, és lehetséges, hamarosan elköszönnek egymástól.

Max ugyan nem a legjobb helyekről vágott neki az austini futamnak, csak idő kérdése volt, hogy mikor kerül az élre. Túl sok időnek nem kellett ehhez eltelnie, és végül ő lehetett a legboldogabb a dobogón.

A Ferrarinál már más volt a helyzet, és a Red Bull közben egészen eltérő dimenzióban van. Ez a Leclerc elleni előzés kapcsán is jól látható, Verstappen még kivárhatott volna, de inkább leterelte a pályáról a monacóit.

Voltak, akik azt gondolták, mindez szabálytalan volt, ám összességében csak leterelte a pályáról, még a határon belül. Nem mellesleg így sem tudott volna mit kezdeni a hollanddal, annyival gyorsabb volt.

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL