hero image
dppi

Videón Verstappen kemény előzése Leclerc ellen az Amerikai Nagydíjon

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Verstappen ellen több mint nehéz az élet a pályán (videó)

FORMA-1

Videón Gasly hatalmas előzése Abu Dhabiból, majd kapott egy pofont

FORMA-1

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

FORMA-1

Max Verstappen inkább meg sem szólalt

Motorsport.hu
2023/10/24 15:13
Max Verstappen nem kegyelmezett a Ferrari monacói versenyzőjének, akit ráadásul a leintést követően kizártak, akárcsak Lewis Hamiltont.
Ajánlott Hatalmas Ferrari-becsapódás az Abu-Dzabi Nagydíj második edzésén! (videó)

Egyszerűen nem lehet bírni Verstappennel, aki sorra nyeri meg a versenyeket. Eddig csak egy olyan futam volt, amikor nem állt dobogóra, és már a szezon végén járunk, ami megint csak nagyon beszédes.

Verstappen rendkívül konstans, akárcsak az alatta dolgozó Red Bull, míg

Péreznek már sokkal több problémája van, képtelen tartani a tempót a hollanddal. A pontkülönbség is drasztikus, és lehetséges, hamarosan elköszönnek egymástól.

Max ugyan nem a legjobb helyekről vágott neki az austini futamnak, csak idő kérdése volt, hogy mikor kerül az élre. Túl sok időnek nem kellett ehhez eltelnie, és végül ő lehetett a legboldogabb a dobogón.

A Ferrarinál már más volt a helyzet, és a Red Bull közben egészen eltérő dimenzióban van. Ez a Leclerc elleni előzés kapcsán is jól látható, Verstappen még kivárhatott volna, de inkább leterelte a pályáról a monacóit.

Voltak, akik azt gondolták, mindez szabálytalan volt, ám összességében csak leterelte a pályáról, még a határon belül. Nem mellesleg így sem tudott volna mit kezdeni a hollanddal, annyival gyorsabb volt.