hero image
DPPI

Videón Verstappen kiakadása Pérezre az Osztrák Nagydíjról (videó)

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Belsőkamerás videón Leclerc rajtelsőséget érő köre Monacóból

FORMA-1

Videón az őrületesen izgalmas Monacói Nagydíj időmérő edzése

FORMA-1

Norris káromkodva küldte el Russellt a Monacói Nagydíjon

FORMA-1

Videó: Verstappen „falazása” a monacói Q3-ból

Motorsport.hu
2023/07/02 09:03
Fogalmazzunk úgy, hogy Max Verstappen nem volt túlságosan elragadtatva attól, amit Sergio Pérez csinált vele az Osztrák Nagydíj sprintfutamának rajtja után.
Ajánlott Norris káromkodva küldte el Russellt a Monacói Nagydíjon

Lezajlott az F1-es sprintfutam Spielbergben, az Osztrák Nagydíjon, ami nem meglepő módon Max Verstappen győzelmét hozta. Még csak megszorongatni sem tudták a holland címvédőt, leszámítva a rajtot, ami jól sikerül Sergio Péreznek.

Mint általában az lenni szokott, Verstappen messze gyorsabb volt, és egyedül unatkozott az élen. Szép lassan elszakadt a mezőnytől, majd a saját tempójában célba ért, és megnyerte a sprintfutamot.

Ez senki számára nem okozhatott meglepetést, és csak az lehet a kérdés, hogy melyik nagydíjon ér fel a csúcsra, immáron harmadik alkalommal. Nagyon rövid időn belül háromszoros világbajnok lehet.

Ez pedig egy olyan eredmény, ami még történelmibb lesz a karrierjében. Addig még van pár nagydíj, de hogy meddig lesz a csapattársa Pérez, az talán a legérdekesebb kérdés, mert a mexikói egyre gyengébben muzsikál.

Mondjuk azt, hogy Verstappen nem volt elégedett Pérez letereléses manőverével a rajtot követően. Ennek hangot is adott a holland, majd a következő kanyarban vissza is adta a kölcsönt Péreznek.