hero image
dppi

Videón Verstappen pole köre az Abu Dhabi Nagydíjról

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Neymar megjelent a Bahreini Nagydíjon az F1-es nyitányon (fotók)

FORMA-1

Videós összefoglaló az F1-es Bahreini Nagydíjról

FORMA-1

Itt az onboard felvétel Verstappen rajtelsőségét érő köréről Bahreinből

FORMA-1

Videón az F1-es Bahreini Nagydíj időmérő edzésének leglátványosabb pillanatai

Motorsport.hu
2023/11/26 07:27
Max Verstappen ennél jobban nem is hangolhatott volna az Abu Dhabi Nagydíjra, aminek az időmérő edzését ő nyert a Red Bullal.
Ajánlott Itt az onboard felvétel Verstappen rajtelsőségét érő köréről Bahreinből

Verstappen semmit nem bízott a véletlenre, nagyon magabiztosan nyerte meg a 2023-as F1-es szezont. Talán túlságosan is, hiszen szinte az összes futamot behúzta, és arra is jó esélye van, hogy Abu Dhabiban is az élen zárjon.

Nem tétlenkedik, azt követően sem, hogy megnyerte a bajnokságot. Továbbra is végtelenül komolyan veszi a versenyzést, és amikor csak tud, behúzza a futamokat, valamint az időmérőket szombaton.

Most is sikerült neki az évadzárón Abu Dhabiban. Hiába fiatal, már most 32 rajtelsősége van, amivel beállította Nigel Mansell egyéni rekordját, és ez megint egy nagy eredmény tőle a Forma-1-ben.

Egyetlen egy rajtelsőségre van attól, hogy beérje Alain Prostot és Jim Clarkot. Utána viszont sokat kell várnia, mivel Sebastian Vettel 57 pole-lal fejezte be a pályafutását, aki előtt Ayrton Sennát találjuk.

Noha Senna ideje korán elhunyt, 65x nyert időmérőt, ami óriási rekord. Lewis Hamilton pedig 104 rajtelsőséget számol, ami a futamszámokat tekintve nem jobb, mint amit Senna letett az asztalra. Az összefoglaló videót erre a linkre kattintva nézhetitek meg.