hero image
dppi

Videón Verstappen rajtelsőségét érő köre a Brit Nagydíjról

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Megérkeztek a legjobb F1-es belsőkamerás felvételek a Japán Nagydíjról

FORMA-1

Hamilton necces előzése Alonso ellen Suzukából (videó)

FORMA-1

Alonso megérdemelné a Red Bull ülését

FORMA-1

Aggódhat a Ferrari és a Mercedes

Motorsport.hu
2023/07/08 21:29
Max Verstappen, ha neccesen is, de behúzta a pole-t a Brit Nagydíj szombati napján, amivel mondhatni hozta a kötelezőt.
Ajánlott Videó: Fernando Alonso zseniális rajtja, majd laza rádiózása

Max Verstappent egyelőre senki és semmi nem tudja megállítani, miközben Sergio Pérez hozzá képest Londonból fog rajtolni. Igaz, ez most kevésbé múlt a mexikóin, de megint drasztikus kettejük között a különbség.

Ha ez így folytatódik tovább, nehéz elképzelni, hogy Pérez a helyén marad, pedig nem így indult a dolog. Ha jövőre szorosabb lesz a verseny a győzelemért, biztosan kelleni fog egy erős és stabil csapattárs a holland mellé.

Az idei címek már zsebben vannak, tekintve a Red Bull előnyét. Nem lehet kérdés, hogy mindent behúznak, de vasárnap komoly izgalmak várhatnak ránk, pláne, ha leszakad az ég, amire lehet esély.

Silverstone-ban bármi megtörténhet, és ezt láthattuk szombaton, a két McLaren parádésan vetődött be az első és a második sorba. Remek időzítést választottak, miután hazai pályán versenyeznek.

Verstappen megizzadt az első helyért, erős kört rakott össze a Q3 végén, amit erre a linkre kattintva nézhettek meg. Hamarosan pedig jön a futam, és van egy olyan érzésünk, lesz meglepetés.