Max Verstappen megint rajtelsőséget ünnepelhetett a Forma-1-ben, és bár a köre nem volt tökéletes, övé lett a rajtelsőség.

Verstappen számára jól kezdődött a 2024-es F1-es szezon, ugyanakkor Ausztráliában hamar kieset egy technikai gond miatt. Előtte végig övé volt az első hely, az időmérő edzéseken sem tudtak vele mit kezdeni, és Japánban is hozta a kötelezőt a saját szintjén.

Ez sorozatban már a negyedik rajtelsősége idén, és semmi jele nincs annak, hogy bárki meg tudná állítani normál körülmények között. Ráadásul a Ferrarival megint történt valami, mert a biztató ausztrál teljesítmény után esélyük sem volt, és Leclerc csak a TOP-10 végéről fog nekivágni a futamnak, ami nem ideális.

Sainz ugyan negyedik lett, az egyik McLaren is ott van előtte, míg Alonso rajtol mögül, aki a legjobb rajtoló, így okozhat még gondot. A Mercedesek pedig beragadtak a 7. és 9. helyen, ami ugyancsak csalódás. Verstappen viszont már 36 rajtelsőségnél jár, és arra készül, hogy az 57. futamgyőzelmét is megszerezze.

Verstappen körét erre a linkre kattintva nézhetitek meg, és ne feledjétek, vasárnap korán kelünk, mert jön a japán futam, ami hozhat meglepetéseket, de egyelőre úgy fest, hogy az első két hely támadhatatlan lesz. Ha azonban közbeszól a technika, megint ott az esély, hogy a bajnokság szorosabbá váljon.

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL