hero image
dppi

Videón Verstappen zseniális mentése a Belga Nagydíjról

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

A Japán Nagydíj rajtrácsa Verstappen időmérős sikerét követően

FORMA-1

Videón Verstappen „űrköre” a Japán Nagydíj időmérő edzéséről

FORMA-1

Összefoglaló videón a Japán Nagydíj időmérő edzése Verstappen sikerével

FORMA-1

Leclerc az év egyik legnagyobb driftelését mutatta be Suzukában

Motorsport.hu
2023/08/01 09:44
Max Verstappen akár el is dobhatta volna a Red Bullt a Belga Nagydíj legendás kanyarjában, de még időben megfogta a gépet.
Ajánlott Videón Verstappen „űrköre” a Japán Nagydíj időmérő edzéséről

Élete legjobb sorozatát futja Max Verstappen, hasonlóra még nem volt példa a karrierjében. Már az idény második felében járunk, de még mindig csak két olyan futam volt, amit nem nyert meg a holland.

Ráadásul azon a két nagydíjon is második lett, így nem vesztett sok pontot. Egészen elképesztő az előnye, lehetetlen lesz utolérni, még akkor is, ha az idény hátralévő részében elmenne nyaralni egy szigetre.

Verstappen azonban rekordokat akar dönteni, és minden egyes győzelmével közelebb kerül ehhez. A maximumot hozza ki magából, illetve a Red Bull csomagjából, miközben esélyt sem ad a társainak.

A Belga Nagydíjon sem vétett nagy hibákat, és olyan tempót ment, amire nem volt válasz a riválisoknak. Sergio Pérez sem tud mit kezdeni vele, és noha a második helyen áll a bajnokságban, ez édeskevés a pontokat tekintve.

Verstappennek viszont volt egy necces helyzete az Eau Rouge-ban, ami akár sokba is kerülhetett volna. Szerencsés volt, ám ő is érezte, hogy közel volt a baleset, és annál a tempónál nem tudott volna mit tenni.