hero image
dppi

Videón Verstappen zseniális startja a Mexikói Nagydíjról

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Verstappen ellen több mint nehéz az élet a pályán (videó)

FORMA-1

Videón Gasly hatalmas előzése Abu Dhabiból, majd kapott egy pofont

FORMA-1

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

FORMA-1

Max Verstappen inkább meg sem szólalt

Motorsport.hu
2023/11/01 14:01
Max Verstappen nagyon nagy startot vett a Mexikói Nagydíjon, aminek meg is lett az eredménye, kiváló versenyt futott a Red Bullal.
Ajánlott Hatalmas Ferrari-becsapódás az Abu-Dzabi Nagydíj második edzésén! (videó)

Verstappen a legutóbbi győzelmével már beérte Alain Prostot, amire talán soha nem számított., A fiatalkora ellenére 51 győzelemnél jár, akárcsak a francia legenda, aki évtizedekkel ezelőtt vonult vissza.

Hatalmas eredmény ez Max számára, és rövidesen Sebastian Vettelt is utol fogja érni. A német világbajnok, aki négy címet nyert a Red Bullal, 53 győzelemig jutott a felemás pályafutása alatt, miközben a Ferrarinak is versenyzett.

Ha azonban megelőzi a németet Verstappen, évek telhetnek el, míg Michael Schumacher közelébe kerül, mivel a legenda 91x nyert futamot az F1-ben. A listát Lewis Hamilton vezeti 103 győzelemmel, és még mindig a mezőny tagja.

Max legutóbb Mexikóban parádézott, és sok kérdést nem hagyott, addig a csapattársa, Pérez, szinte azonnal búcsúzott. Nem járt jól a rajtnál, és a hibája igencsak sokba került, meg is könnyezte a helyzetet.

Verstappen már a rajtnál határozott és nagyon kemény volt. Remekül kapta el a startot, mint azt látni is fogjátok az onboard videóból, ezúttal sem hagyott sok kérdést, pillanatok alatt ott volt a legjobb helyen.