hero image
DPPI

Videón Vettel nagy visszatérése a Red Bullnál

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Videón a 2024-es F1-es tesztek leggyorsabb köre – on-board a Ferrarival!

FORMA-1

Videón, ahogy lelassul a Red Bull a bahreini F1-es teszteken

FORMA-1

Amatőr felvételen a kiszivárgott 2024-es Red Bull (videók)

FORMA-1

Együtt tesztelt Hamilton és Alonso Spanyolországban

Motorsport.hu
2023/07/12 09:02
Sebastian Vettel nem fordított teljesen hátat a Forma-1-nek, valószínűleg annak egy része továbbra is hiányzik neki.
Ajánlott 39 éves lett Lewis Hamilton

Sebastian Vettel a maga négy világbajnoki címével minden idők egyik legeredményesebb F1-es versenyzője. Ráadásul négy egymást követő alkalommal ért fel a csúcsra a Red Bullal, miközben Fernando Alonso az utolsó utáni pillanatokban maradt le a címről a Ferrarival.

Vettel a négy címét követően már nem nyert több világbajnok trófeát, de teljesítette a nagy álmát, és a Ferrarihoz szerződött. Az olaszoknál eltöltött idő felemás volt, és sok kritikát kapott, majd csapatot váltott.

Az Aston Martinnal versenyzett karrierje utolsó felében, és közvetlen azelőtt vonult vissza, hogy a gyári csapat topistállóvá vált. Alonso meg is mutatja, mire képes az új autó, rendszeresen dobogós helyezéseket ér el.

Vettel már visszavonult versenyzőként éli az életét, de ez nem jelenti azt, hogy ne látogatnak ki F1-es helyszínekre. A Red Bull örökre különleges marad számára, továbbra is remek kapcsolatot ápol a vezetőséggel, ahogyan Daniel Ricciardóval is, aki ismét versenyzőülést kapott az F1-ben, de nem Sergio Pérez helyén.

Daniel és Seb jó haverok, csevegtek egy kicsit, miközben az ausztrál az autójában ült. Egykor csapattársak voltak, és van pár közös emlékük, amikor az F1 még merőben más volt, mint mostanában.