hero image
dppi

Videón Vettel visszatérése a Ferrarihoz Japánból

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Videón, ahogy lelassul a Red Bull a bahreini F1-es teszteken

FORMA-1

Amatőr felvételen a kiszivárgott 2024-es Red Bull (videók)

FORMA-1

Együtt tesztelt Hamilton és Alonso Spanyolországban

FORMA-1

39 éves lett Lewis Hamilton

Motorsport.hu
2023/09/21 12:46
Sebastian Vettel úgy döntött, a helyszínen követi figyelemmel a Japán Nagydíj eseményeit, és természetesen a Ferrarit is meglátogatta.
Ajánlott 39 éves lett Lewis Hamilton

Noha Vettel négy egymást követő F1-es világbajnoki címet is szerzett a Red Bullal, a legnagyobb álma a Ferrari volt. Óriási vágya teljesült azzal, hogy Maranellóba tehette át a székhelyét, ahol egykor a példaképe, Michael Schumacher legendává vált.

Bízott abban, hogy legalább egy címet nyerhet a Ferrarival, de még az sem sikerült. Az esély adott volt előtte, de ő is és a csapat is sokat hibázott, amiért rengeteg kritikát kapott, és végül külön utakra léptek.

Nem éppen úgy alakult Vettel ferraris karrierje, mint amire sokan számítottak. A német is másképpen képzelte el mindezt, de a sors úgy hozta, hogy végül nem érhetett fel a csúcsra a Ferrarival.

Az Aston Martinnál sem alkotott maradandót, míg Alonso a helyén annál inkább. Igaz, jobb autót is kapott ehhez, viszont Vettel így is történelmet írt a Red Bullnál, és nagyon sokan kedvelik őt az F1-ben.

Jelenleg ott van Japánban, Suzukában, ahol F1-es hétvégét rendeznek. Nem lehetett kérdés, hogy Seb beköszön a Ferrarihoz, akikkel továbbra is remek kapcsolatot ápol, és mindig van miről beszélniük.