hero image
dppi

Videóra vették Carlos Sainz Jr. balesetét a Las Vegas-i Nagydíj előtt

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Verstappen ellen több mint nehéz az élet a pályán (videó)

FORMA-1

Videón Gasly hatalmas előzése Abu Dhabiból, majd kapott egy pofont

FORMA-1

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

FORMA-1

Max Verstappen inkább meg sem szólalt

Motorsport.hu
2023/11/15 12:03
Nem éppen úgy alakult az este Carlos Sainz Jr. számára, mint azt szerette volna, minden az arcára volt írva.
Ajánlott Hatalmas Ferrari-becsapódás az Abu-Dzabi Nagydíj második edzésén! (videó)

A Ferrari hamarosan véglegesen elköszönhet a 2023-as F1-es szezontól, amit talán nem is bánnak. Esélyük sem volt a címre, ahogyan másoknak sem. Ez azonban nem igazán magyarázat a teljesítményükre, mivel 2007 óta nincs egyéni címük.

Még mindig Kimi Räikkönen a legutóbbi bajnok Maranellóban, és már nem járunk messze attól, hogy 20 év teljen el azóta. Ez az egyik leghosszabb nyeretlenségi széria az olaszok számára, akik abban bíznak, ha ez megszakad, sorozatban nyernek pár címet.

Egykor mindez sikerült Michael Schumacherrel, aki sorozatban öt bajnokságot nyert a Ferrarival. Charles Leclerc és Carlos Sainz Jr. készen áll arra, hogy mindez megtörténjen, de először szeretnének hozzá egy autót.

Hamarosan jön a várva várt Las Vegas-i Nagydíj, ahol nagy show-t csinálnak a szervezők. Valójában már beindultak az események, és a Ferrarinak pláne sok megjelenése van, számukra is fontos az amerikai piac.

Sainz pedig Justin Thomasszal együtt meg tudta nyerni a Netflix Cup golfversenyt, de utána történt egy kis baki. A ferraris egy óvatlan pillanatban ugyanis leejtette a trófeát, ami konkrétan kettétört, a spanyol versenyző totálisan ledöbbent, megszólalni sem tudott. Lando Norris számára viszont már ismerős lehet ez az érzés...