hero image
DPPI

Videós felvételek, ahogyan Verstappen kérdőre vonja Pérezt az Osztrák Nagydíjon

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Belsőkamerás videón Leclerc rajtelsőséget érő köre Monacóból

FORMA-1

Videón az őrületesen izgalmas Monacói Nagydíj időmérő edzése

FORMA-1

Norris káromkodva küldte el Russellt a Monacói Nagydíjon

FORMA-1

Videó: Verstappen „falazása” a monacói Q3-ból

Motorsport.hu
2023/07/02 13:31
Sergio Pérez rögtön gratulált Max Verstappennek, aki érdeklődött, hogy mégis mi volt az a bizonyos jelenet a sprintfutam legelején.
Ajánlott Norris káromkodva küldte el Russellt a Monacói Nagydíjon

Max Verstappen lassan gyakorlatilag háromszoros világbajnoknak tekinthető, és ebben semmi túlzás nincs. Az Osztrák Nagydíj sprintfutamát követően már 203 pont állt a neve mellett, és ez csak az egyik fele a történetnek.

Csak az egyik fele, ugyanis Sergio Pérez ugyanazzal a Red Bullal 133 pontnál jár, így szép lassan 100 pontos hátrányba kerülhet. Ez több mint aggasztó a helyzetét tekintve, mert senki nem várja el tőle, hogy világbajnok legyen, ám ez a differencia kezd kellemetlenül naggyá válni.

Mindeközben Fernando Alonso nincs túl messze az Aston Martinnal, és Lewis Hamilton is közeledik. Verstappen ennek köszönhetően kényelmesen van az élen, és már bőven a szezonzáró előtt megvédheti a címét.

Az osztrák sprintfutam legelején viszont akár mindkét Red Bull kieshetett volna, ha Verstappen nem fogja meg a füvön az autóját. Pérez egyszerűen leterelte őt a pályáról, amit finoman szólva sem vett jó néven a holland.

Az alább látható felvételek a leintést követően történtek, egyértelmű, hogy miről volt szó, mindketten elmagyarázták a saját nézetüket, miután Verstappen hamar visszaadta a kölcsönt a következő kanyarban.