hero image
dppi

Videós felvételek Leclerc és Magnussen sokkoló FP3-as párbajáról Las Vegasból

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

FORMA-1

Max Verstappen inkább meg sem szólalt

FORMA-1

Fontos bejelentés érkezett a magyarországi MotoGP-közvetítésekről

FORMA-1

Hamilton nagyot előzött a rajtnál Abu Dhabiban, de elhagyta a pályát (videó)

Motorsport.hu
2023/11/18 09:03
Charles Leclerc és Kevin Magnussen is túltolta a dolgot, hiszen ez csak egy szabadedzés volt, amit igen komolyan vettek.
Ajánlott Hatalmas Ferrari-becsapódás az Abu-Dzabi Nagydíj második edzésén! (videó)

Minden újdonságnak megvan a maga varázsa, és ez a Forma-1-ben sincs másképp. Bernie Ecclesotne irányítása alatt számos új helyszín kapott lehetőséget a naptárban, olyanok is, amikre már nemigazán emlékszünk.

Az egyik legnagyobb bukás Dél-Korea volt, ami szinte még el sem készült a pályájával, amikor a mezőny már versenyezni akart rajta. Számos projekt nem valósult meg a dél-koreai hétvége körül, és valószínűleg már soha nem tér vissza.

A valenciai utcai pálya is az enyészeté lett, nem sokat élt meg a Forma-1-ben. Szerencsére nem minden új pálya járt így, és láthatjuk, hogy a Közel-Kelet is mennyire csillogó módon járul hozzá a show-hoz.

Ami régen lehetetlennek tűnt, az ma már a valóság. Nincs okunk panaszkodni, Las Vegas kapcsán sem, hiába sült be az FP1. A folytatás már rendben volt, viszont egyes versenyzők kissé túltolták a dolgokat.

Leclerc és Magnussen úgy harcoltak egymással a szabadedzésen, mintha csak a világbajnoki címért küzdenének. Kisebb csoda, hogy a Ferrari és a Haas nem törtek össze, végül is profin oldották meg a kérdést.