hero image
dppi

Videós összehasonlítás: ennyivel verte Verstappen Norrist

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Verstappen ellen több mint nehéz az élet a pályán (videó)

FORMA-1

Videón Gasly hatalmas előzése Abu Dhabiból, majd kapott egy pofont

FORMA-1

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

FORMA-1

Max Verstappen inkább meg sem szólalt

Motorsport.hu
2023/08/27 09:50
Max Verstappen és Lando Norris finoman szólva sem ugyanabban az autóban ül, a Red Bull még mindig messze a legjobb csomag a hollanddal.
Ajánlott Hatalmas Ferrari-becsapódás az Abu-Dzabi Nagydíj második edzésén! (videó)

Max Verstappen szinte képtelen hibázni, bármilyen körülmények között képes megnyerni az időmérőt és a futamot. Ez finoman szólva sem mondható el Sergio Pérezről, aki ugyanazzal az autóval gyakorlatilag tehetetlen a csapattársával szemben.

A Holland Nagydíjon sem tudott mit tenni, aminek időmérő edzését Verstappen nyerte. Egy rendkívül izgalmas eseményen vagyunk túl, és sokat nem kell várnunk a folytatásra, a várva várt futamra.

Verstappen lenyűgöző kört rakott össze, és ezúttal is csak a McLaren helyezett rá nyomást, bár ez kissé túlzás a különbségeket tekintve. A wokingiak nem voltak túl messze, de igazán közel sem, hogy meglegyen a pole.

Norris továbbra is bizonyítja, hogy a mezőny egyik legjobbja, de számára is a csak a Red Bull jelentene igazi előrelépést. Az azonban nem valószínű, hogy a Red Bull leszerződteti, a pletykák másról szólnak.

A Forma-1 hivatalos szerkesztői készítettek egy remek videós anyagot arról, hogy Verstappen mennyivel volt Norris előtt, hogyan alakult kettejük Q3-as köre. Az összehasonlítást erre a linkre kattintva érhetitek el.