hero image
dppi

Videós összehasonlítás: ennyivel verte Verstappen Norrist

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Megérkeztek a legjobb F1-es belsőkamerás felvételek a Japán Nagydíjról

FORMA-1

Hamilton necces előzése Alonso ellen Suzukából (videó)

FORMA-1

Alonso megérdemelné a Red Bull ülését

FORMA-1

Aggódhat a Ferrari és a Mercedes

Motorsport.hu
2023/08/27 09:50
Max Verstappen és Lando Norris finoman szólva sem ugyanabban az autóban ül, a Red Bull még mindig messze a legjobb csomag a hollanddal.
Ajánlott Videó: Fernando Alonso zseniális rajtja, majd laza rádiózása

Max Verstappen szinte képtelen hibázni, bármilyen körülmények között képes megnyerni az időmérőt és a futamot. Ez finoman szólva sem mondható el Sergio Pérezről, aki ugyanazzal az autóval gyakorlatilag tehetetlen a csapattársával szemben.

A Holland Nagydíjon sem tudott mit tenni, aminek időmérő edzését Verstappen nyerte. Egy rendkívül izgalmas eseményen vagyunk túl, és sokat nem kell várnunk a folytatásra, a várva várt futamra.

Verstappen lenyűgöző kört rakott össze, és ezúttal is csak a McLaren helyezett rá nyomást, bár ez kissé túlzás a különbségeket tekintve. A wokingiak nem voltak túl messze, de igazán közel sem, hogy meglegyen a pole.

Norris továbbra is bizonyítja, hogy a mezőny egyik legjobbja, de számára is a csak a Red Bull jelentene igazi előrelépést. Az azonban nem valószínű, hogy a Red Bull leszerződteti, a pletykák másról szólnak.

A Forma-1 hivatalos szerkesztői készítettek egy remek videós anyagot arról, hogy Verstappen mennyivel volt Norris előtt, hogyan alakult kettejük Q3-as köre. Az összehasonlítást erre a linkre kattintva érhetitek el.