Az Aston Martin csapata csütörtök délelőtt bejelentette, hogy Sebastian Vettel most már egészséges, így rajthoz állhat az Ausztrál Nagydíjon, ezzel újra összeáll a 2021-ből már ismerős Vettel-Stroll páros.

Sebastian Vettel a bahreini téli tesztek és a szezonnyitó Bahreini Nagydíj között lett koronavírus-pozitív, ami miatt a Szaúd-arábiai Nagydíjat is ki kellett hagynia a négyszeres világbajnoknak.

Az Aston Martin viszont csütörtök délelőtt egy jó hírről tudott beszámolni: Sebastian Vettel egészséges, így a jövő heti Ausztrál Nagydíjon már bepattanhat az AMR22-es volánja mögé, és a 2021-es Abu-Dzabi Nagydíj óta először versenyezhet Lance Stroll mellett.

Nico Hülkenberg szolgálataira így vélhetően Melbourne-ben nem fog igényt tartani a silverstone-i bázisú istálló, aki 2020-ban három, 2022-ben eddig kettő verseny erejéig ugrott be helyettesként.

Az Aston Martinnak egyébiránt egyelőre nincs oka az örömre: a Williamsen kívül egyedül ők állnak pont nélkül az idei szezonban, és tempó tekintetében messze vannak a középmezőnytől.

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL