hero image

Visszatér tavalyi párosához az Aston Martin!

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Videón a 2024-es F1-es tesztek leggyorsabb köre – on-board a Ferrarival!

FORMA-1

Videón, ahogy lelassul a Red Bull a bahreini F1-es teszteken

FORMA-1

Amatőr felvételen a kiszivárgott 2024-es Red Bull (videók)

FORMA-1

Együtt tesztelt Hamilton és Alonso Spanyolországban

Motorsport.hu
2022/03/31 18:01
Az Aston Martin csapata csütörtök délelőtt bejelentette, hogy Sebastian Vettel most már egészséges, így rajthoz állhat az Ausztrál Nagydíjon, ezzel újra összeáll a 2021-ből már ismerős Vettel-Stroll páros.
Ajánlott 39 éves lett Lewis Hamilton

Sebastian Vettel a bahreini téli tesztek és a szezonnyitó Bahreini Nagydíj között lett koronavírus-pozitív, ami miatt a Szaúd-arábiai Nagydíjat is ki kellett hagynia a négyszeres világbajnoknak.

Az Aston Martin viszont csütörtök délelőtt egy jó hírről tudott beszámolni: Sebastian Vettel egészséges, így a jövő heti Ausztrál Nagydíjon már bepattanhat az AMR22-es volánja mögé, és a 2021-es Abu-Dzabi Nagydíj óta először versenyezhet Lance Stroll mellett.

Nico Hülkenberg szolgálataira így vélhetően Melbourne-ben nem fog igényt tartani a silverstone-i bázisú istálló, aki 2020-ban három, 2022-ben eddig kettő verseny erejéig ugrott be helyettesként.

Az Aston Martinnak egyébiránt egyelőre nincs oka az örömre: a Williamsen kívül egyedül ők állnak pont nélkül az idei szezonban, és tempó tekintetében messze vannak a középmezőnytől.